КОИ СМЕ НИЕ?

Фирма „ЕЙЧ ЕМ мастърсEООД е специализирана в проектиране и производство на мебели по поръчка, бутикови мебели, обзавеждане на малки и цялостни интериорни проекти. Ние имаме възможност да реализираме всяка идея, свързана с дизайна и обзавеждането на вашият дом, офис, заведение или хотел.

При нас ще откриете своето индивидуално решение, съобразено с последните тенденции и нововъведения в бранша.

Лукс достъпен за всеки!

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Стремежът ни е насочен към един модерен начин на обзавеждане, отговарящ на вашият стил и вкус .
Ние вземаме под внимание всеки един детайл, за да постигнем максимална функционалност и изящност на всяко пространство, като гарантираме за качеството на произведените от нас мебели.

НАД 400 РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ
НАД 200 ПРОИЗВЕДЕНИ ПАДАЩИ ЛЕГЛА
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

УСЛУГИ

ПРОЕКТИРАНЕ

Детайлно проектиране на Вашите мебели и разработване на реалистична 3D визуализация за по-добра представа на обзавеждането.

ПРОИЗВОДСТВО

Вашите мебели ще бъдат произведени в нашата фабрика с безупречен контрол и перфектно качество.

МОНТАЖ

Екип от монтажисти ще монтират Вашите мебели с внимание към всеки детайл.

ПАДАЩИ ЛЕГЛА

Проектирани с изтънченост и вградени за функционалност, нашите Падащи легла са идеален избор за всеки, който се нуждае от повече пространство в своето жилище.

КУХНИ

В изработката на кухните ние залагаме на висока функционалност, която съчетана с най-качествените материали, гарантира удобство и дълъг живот при експлоатация. Научете повече

ДЕТСКИ СТАИ

Детските стаи са едни от най-внимателно обмисляните стаи в един дом. Всяка стая трябва да бъде както красива, така и функционална.

СПАЛНИ

Дизайнът на спалнята е сериозно предизвикателство, защото това е личното пространство, в което всеки търси спокойствие и се отдава на пълноценна почивка. Именно затова е много важен изборът на цветове и материали, които да отговарят на индивидуалните възприятия на всеки от обитателите и да съответстват на очакванията им за хармония и релакс.

ДНЕВНИ

Дневната стая е най-използваното място в дома. Там прекарваме свободното си време, посрещаме гости, гледаме телевизия и релаксираме. Ето защо тази стая трябва да е много удобна, да има достатъчно пространство и да е достатъчно комфортна.

ОФИСИ