КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Всички снимки на мебелите качени в нашия сайт са изработени по индивидуални размери и са съобразени с особеностите на помещенията.

1. Можете да изпратете запитване от формата на нашия сайт, като напишете за желаните от Вас мебели или цялостно обзавеждане и ни изпратите габаритните размери на помещението. В рамките на 3 работни дни ще получите ценова оферта на запитването.

2. След одобрение на ценовата оферта от Ваша страна, като следваща стъпка е необходимо да подпишем договор за изработка, за да стартираме съвместната ни работа.

3. Заплащането на поръчката може да бъде направено по банка или в офиса на фирмата. То е разпределено в три транша, както следва: Аванс 1- 50% при подписване на договора, Аванс 2- 40% в средата от срока на договора и Финално плащане- 10% – след монтаж и подписване на приемо-предавателен протокол.

4. След постъпване на първата авансова вноска, ние ще се свържем с Вас за да уговорим ден и час, в който да ви посетим и снемем точни размери на помещението.

5. На базата на среща или проведен разговор, изготвяме 3D проект на Вашето обзавеждане, в който можете да видите нагледно как би изглеждало с цветовите комбинации и разпределения, които сте избрали. Промени по проекта могат да се правят до окончателното му одобрение от Ваша страна.

6. Срокът на производство е 45-60 работни дни, считано от дата на внасяне на първата авансова вноска и може да бъде коригиран според сложността и обема на поръчката.

7. Няколко дни преди доставката ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим монтажа.